Itsepuolustus Turku

Kuntoa hauskalla tavalla

Itsepuolustus Turku

Itsepuolustus: Vedämme tilauksesta ja kampanjoina itsepuolustuskoulutusta ja seminaareja. Kysy pienryhmä ja yksityistuntiemme hintoja mitkä räätälöimme juuri sinun tarpeidesi mukaan..

Itsepuolustustyylimme on yksinkertaista ja suorasukaista. Ajatuksella, etä pyrin juoksemaan karkuun mutta jos en voi juosta karkuun, on parasta tietää mitä tehdä. Kehon heikkoja osia manipuloimalla ja keskittymällä useisiin toistoihin ja stressiharjoitteluun, saadaan aikaan niin realistista koulutusta kuin turvallisessa ympäristössä voi tuottaa.

Itsepuolustusta salillamme vetää Sami Koivumäki 1.dan Jiu Jitsu ja koulutettu turvamies (International Bodyguard Association). Samilla on myös lähes kymmenen vuoden kokemus turvallisuusalalta.

HUOM !

Itsepuolustus laissa;
Suomen lain mukaan oikeushyvien kuten hengen, koskemattomuuden, omaisuuden tai kotirauhan puolustamisen kannalta on oikeutettua turvautua hätävarjeluun. Ylimitoitettu hätävarjelu on kuitenkin rangaistavaa, ellei sen välttäminen ollut tilanne huomioon ottaen kohtuuttomasti vaadittu, tai puolustaja toimi hyväksyttävästi erehdyksessä

Saippua Center
Artturinkatu 2
Turku, 20200

Puhelin: 044 2317594

Tervetuloa!